top of page

Wie zijn wij

Meubelstoffeerderij ten Caat is een familiebedrijf uit het Drentse Hoogeveen en is in 1979 opgestart door oprichter en eigenaar Bertus ten Caat. Na tientallen jaren gevestigd te zijn in Hollandscheveld zijn we in 2011 verhuist naar Hoogeveen.

Inmiddels is het bedrijf bijna 40 jaar actief en zijn ook vrouw Lenie ten Caat en zoon Fake ten Caat actief binnen het bedrijf.

Onze meubelstoffeerderij heeft een passie voor een écht ambachtelijk en hoge kwaliteit product. Ons doel is om elk meubelstuk beter dan nieuw te maken! Uniek, duurzaam, comfortabel en geheel naar uw wensen. 
Uw gestoffeerde meubel is ons visitekaartje en wij leveren daarom graag een prachtig en uniek visitekaartje van hoge kwaliteit af. Mond op mond reclame is én blijft namelijk één van de belangrijkste reclame en dat nemen we serieus!

Op onze locatie in Hoogeveen hebben we 550 vierkante meter aan meubelstoffering. We hebben een uitgebreide schuimrubber kussen en matrassen productie voortgekomen uit onze webwinkel Schuimrubber.nl. U heeft bij ons dan ook een uitgebreide keuze uit comfort en kwaliteit in ons ruime assortiment aan polyether, koudschuim en traagschuim.

U kunt struinen in onze voorraad meubelstoffen, kunstleder, leder en outdoorstoffen of op zoek naar de perfecte bekleding in onze uitgebreide stalencollecties. Trendy en modern, klassiek, strak of retro. Alles is mogelijk.

 

​Waarom kiezen voor ten Caat?

  1. Persoonlijke aandacht

  2. Vakkundig advies

  3. Jarenlange ervaring

  4. Het meubel volledig naar uw smaak gemaakt

  5. 100% gegarandeerde Nederlandse Kwaliteit

  6. Wij maken het beter dan nieuw

Artifort Orange Slice

Artifort Orange Slice

Leolux

Leolux

Voorraad Leder

Voorraad Leder

Uitgebreide stalencollecties

Uitgebreide stalencollecties

Voorraad meubelstoffen

Voorraad meubelstoffen

Vakwerk meubelstoffering

Vakwerk meubelstoffering

Rolf Benz

Rolf Benz

Stoffering in de Horeca

Stoffering in de Horeca

bottom of page