top of page

Bureaustoelen opnieuw bekleden?

De herstoffering van bureaustoelen kan zeer de moeite waard zijn, kostenbesparend en het duurzaam ondernemen bevorderen.

U heeft bij ons de keuze uit een ruim aanbod sterke meubelstoffen, kunstleder of leder die slijtvast zijn en geschikt voor dagelijks intensief gebruik.

Particulier

Natuurlijk bent u ook welkom bij onze meubelstoffeerderij voor het stofferen van één enkele bureaustoel. We hebben een ruime voorraad met geschikte meubelstoffen, leer of kunstleder welke u naar wens kunt uitkiezen.

Zakelijk

Voor de bureaustoelen op uw kantoor kunt u kiezen voor duurzame herstoffering. Goede kwaliteit bureaustoelen zijn in de basis vaak nog in prima staat en het is dan de moeite waard om de levensduur te verlengen.
De stoffering van bureaustoelen kan een besparing opleveren van wel 20 tot 60% in vergelijking tot het kopen van vergelijkbaar nieuw.

Wij kunnen in samenspraak een logische planning creëren zodat uw kantoor niet zonder meubilair komt te zitten. We denken qua planning graag met u mee om een zo gunstig mogelijke overgang te organiseren. 
Zo kunnen we de stoffering in fases of delen doen en de planning afstemmen op uw organisatie.

Neem voor informatie en de mogelijkheden contact met ons op.

Maatwerk

Er zijn ook mogelijkheden tot het borduren van uw bedrijfslogo of zelfs het maken van eigen ontworpen en bedrukte meubelstoffen zodat uw huisstijl terug te vinden is in uw meubilair. Op deze manier wordt uw kantoor uniek en perfect passend binnen bij uw organisatie.

eetkamer-stoelen-stoffering
20160615_200154
design-stoel-stoffering
bureaustoel
vakkundig-stikwerk
Kappersstoelen
bottom of page