Schuimrubber kopen in Hoogeveen?

Zoekt u nieuw schuimrubber voor in uw kussens of matrassen? In onze winkel in Hoogeveen heeft u een ruime keuze in koudschuim, polyether en traagschuim voor elke toepassing. Vakkundig advies en maatwerk mogelijk voor elke gewenste vorm, afmeting en toepassing. Denkt u aan de kussens in uw bankstel, tuinset, caravan, camper of boot! Kom tijdens openingstijden naar onze showroom in Hoogeveen of bekijk ons aanbod online op Schuimrubber.nl

Ook franse matrassen op maat gemaakt en volledige stoffering is mogelijk!

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
VOLG ONS
ZOEK OP TAGS
OVERIGE ARTIKELEN
ARCHIEF

© 2017 ten Caat

Meubelstoffeerderij Bertus ten Caat

Buitenvaart 1905 | 7905ST
Hoogeveen
info@opnieuwbekleden.nl

Tel. 0528 769013

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon