Unieke Art Deco Stoel

Deze unieke en originele Art Deco stoel gestoffeerd met designstof van Thibaut is perfect te plaatsen in een interieur in modern trend blauwe Denim Drift van Flexa. Leuk te combineren met accessoires van bijvoorbeeld Wehkamp in de Madmen woonstijl. Van dit refurbished model is één uniek exemplaar verkrijgbaar. Heeft u interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op of kom langs in onze showroom in Hoogeveen. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met onze klantenservice via e-mail, telefoon of social media. "Something old, something new, something borrowed, something blue!"

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
VOLG ONS
ZOEK OP TAGS
OVERIGE ARTIKELEN
ARCHIEF

© 2017 ten Caat

Meubelstoffeerderij Bertus ten Caat

Buitenvaart 1905 | 7905ST
Hoogeveen
info@opnieuwbekleden.nl

Tel. 0528 769013

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon