top of page

De Lente is begonnen! Outdoor producten op maat gestoffeerd nodig?

Het outdoorseizoen is met het begin van de Lente weer begonnen en daarom bent u van harte welkom voor de stoffering van outdoormeubilair, kussens, zitzakken en loungematrassen! Wij kunnen de stoffering verzorgen voor tuinkussens op maat, zitzakken, loungekussens en outdoor matrassen, plofkussens / sierkussens, beschermhoezen voor tafels en meubelen en nog veel meer. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan outdoorstoffen die o.a. waterbestendig, UV-bestendig, vuil afstotend en bovenal van hoge kwaliteit zijn.

Wilt u een uniek product, een eigen tintje en een goede kwaliteit? Neem dan vandaag nog contact op voor de mogelijkheden.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
VOLG ONS
ZOEK OP TAGS
OVERIGE ARTIKELEN
ARCHIEF
bottom of page