top of page

Uw zitcomfort verbeteren?

Zit uw bankstel, fauteuil of eetkamerstoel niet meer lekker en is het zitcomfort aan vernieuwing toe? Meubelstoffeerderij ten Caat heeft voor elk zitprobleem een oplossing en kan uw versleten zittingen en vullingen volledig vervangen en vernieuwen voor een hernieuwd comfort van uw geliefde zitmeubel. Ons assortiment bevat een uitgebreide keuze aan schuimplastic zoals Koudschuim, Polyether en Traagschuim die we in elke maat en elke gewenste vorm kunnen snijden.

Wilt u persoonlijk advies of een prijsopgave? Neem dan gerust contact op via info@opnieuwbekleden.nl of bel met 0528 769013

Neem gerust alvast eens een kijkje in onze webwinkel :

Schuimrubber.nl

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
VOLG ONS
ZOEK OP TAGS
OVERIGE ARTIKELEN
ARCHIEF
bottom of page