top of page

Rolf Benz bankstel herstofferen?


In ons atelier krijgen we vele soorten en merken meubelen onder handen waaronder bankstellen van Rolf Benz. Bovenstaand model is één van de voorbeeld die we in de afgelopen jaren hebben mogen stofferen. Dit type meubel onderscheidt zich door design, hoogwaardig romp en materialen en een strakke afwerking qua sierstiksels. In onze stoffeerderij is ons streven om de uitvoering in zeer hoge kwaliteit opnieuw te bekleden met als achterliggende gedachte 'Beter dan Nieuw'. Daarbij hebben wij veel zorg en aandacht voor de basis van het meubel, het controleren en nalopen van essentiële onderdelen en vervangen van versleten onderdelen waardoor u zeker kunt zijn van een topkwaliteit meubel die naar wens en smaak is gemaakt.

Heeft u een Rolf Benz meubel en heeft u interesse in de herstoffering ervan? Kom dan eens langs in onze showroom in Hoogeveen of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
VOLG ONS
ZOEK OP TAGS
OVERIGE ARTIKELEN
ARCHIEF
bottom of page